Patriarcas Penny Prunel

Som beskrevet under “hvorfor Ragdolls” var jeg jo på udstilling i Køge og der faldt jeg jo pladask for Ragdoll racen, så nu kunne jeg jo bare, vente til den rigtige kat kom til salg. Om det var en voksen kat, en stor eller lille killing var ligegyldigt. Kønnet gik jeg heller ikke så meget op i.
Men der var en del ,der sagde til mig at en kasteret hankat var det bedste at få, min dyrlæge sagde det modsatte, hun havde tre misse piger og det havde aldrig givet anledning til problemer.

Der gik et stykke tid, et par måneder tror jeg, så var der en flot rød kasteret hankat på et par år til salg på avlerens hjemmeside. Så jeg skrev til hende og den var stadig til salg, så vi kunne nok godt finde ud af noget.
Jeg skrev så, at jeg godt ville komme hjem til hende og se på sagerne, det havde flere af avlerne på udstillingen i Køge fortalt mig, at jeg skulle sørge for.
Ja, så hørte jeg aldrig mere fra hende..Så hende skulle det ikke være. Jeg har med vilje udeladt avlerens navn.

Så kort tid efter havde Dorte Seierø en hunkilling på 6 måneder til salg, så jeg fik fyret en email afsted og fik at vide, at jeg var den første, der havde forhørt mig på Penny som hun hed. Vi fik så aftalt at jeg kom på besøg for se nærmere på prinssessen.
Endelig kom dagen, hvor jeg skulle til Rødovre, turen der ind gik også meget godt, indtil jeg nåede til Køge, så var det nærmest snestorm, men jeg nåede da frem i god behold.

Penny en af de første dage i Slagelse.

Hvilket syn der mødte mig derinde, jeg tror der drønnede 5 – 6 voksne Ragdolls og et par killinger rundt og man havde bare lyst til at kæle og kramme dem allesammen på en gang, men jeg havde ikke arme nok.
Ved brændeovnen lå der så en stor ruhåret hønsehund i en stor hundekurv, med et par katte mellem benene.
Hmm, tænkte jeg, jeg har det normalt ikke ret godt med hunde, specielt de store racer, da jeg er blevet bidt af tre forskellige schæferhunde, og den her var meget STOR.
Men det viste sig, at den faktisk var ret kælen, den var sikkert blevet smittet af alle kattene 🙂
Men jeg var da så modig, at jeg kælede den og det gik godt.

Dorthe’s “farlige” hønsehund Ozzy og Marabou.

Vi blev enige om, at Penny skulle flytte med til Slagelse og det har jeg jo ikke fortrudt et sekund, for det jo en skøn mis og en meget bestemt dame, Ikke forstået på den måde at hun river eller bider. Det er mere hvor bestemt Penny var overfor Zippo og Hugo, da det er dem, der har mærket til det, på forskellig måde.
Hun gør kun hvad der passer hende, når man kalder på hende med hendes navn, ja så tror jeg faktisk, at hun er lidt døv, for der er ingen reaktion overhoved.

Penny som hun ser ud i dag, en skøn prinsesse.

Men døv det er hun ikke, når man man tænder for bruseren, så står hun på første parket og venter på, at jeg bliver færdig, fordi hun skal ind og pladrer rundt i vandet og fange dråberne, der falder ned fra bruseren, lige efter jeg har slukket for vandet.

Penny i gang med sin hobby, “vandfest” i brusekabinen.

Den anden dag opdagede jeg, at hun havde forvildet sig ind på den forkerte side af bruseforhænget, mens jeg var i bad. Jeg kan godt bekræftige at en Ragdoll kan blive meget våd, men det er hun åbenbart ligeglad med.